Για παραγγελίες άνω των €150.00 και μέεχρι 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Κούνια Yoga AMILA 40D (Less Elastic) 5m Mint

Κούνια Yoga AMILA 40D (Less Elastic) 5m Mint
  • Κατασκευαστής: AMILA
  • Κωδικός Προϊόντος: 96923
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 42,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 33,87€

H AMILA Yoga Swing είναι μια από τις πιο premium επιλογές στην κατηγορία των aerial yoga swings. Κατασκευασμένη από πιστοποιημένης ποιότητας υλικά και έχοντας τις κατάλληλες διαστάσεις, η AMILA Yoga Swing σας επιτρέπει να πάρετε οποιαδήποτε στάση Yoga για μια πλήρη συνεδρία διαλογισμού. Τα 5 μέτρα μήκος, σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τους κόμπους όπου σας βολεύουν ανάλογα με το ύψος του χώρου σας.

Η Aerial Yoga είναι ένα είδος άσκησης που συνδυάζει τις γνωστές θέσεις (asanas) της Υoga, με την ενδυνάμωση του σώματος που προσφέρει η αιώρηση, δηλαδή η εκτός εδάφους προπόνηση, αφού ο ασκούμενος βρίσκεται σε μια αιώρα. Eίναι αγαπημένη από πολλούς yogis λόγω των διαφόρων νέων στάσεων που προσφέρει σε συνδυασμό με τα οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο.

Κορυφαία Ποιότητα Κατασκευής

Η AMILA Yoga Swing 40D είναι μια πολύ υψηλής ποιότητας κατασκευής κούνια. Κατασκευασμένη από Nylon με ίνα 40D (Denier). Η συγκεκριμένη ποιότητα υφάσματος, προσφέρει ασυναγώνιστη αντοχή 260Kg, και κορυφαία απαλότητα κάνοντας την ιδιαίτερα φιλική στην επαφή.

Σε περίπτωση που χρειάζεται να αναπροσαρμόζετε συχνά το ύψος σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με τον Ιμάντα Επέκτασης για Yoga Swing (Κωδ 81711).


Λοιπά Χαρακτηριστικά:0
Χαρακτηριστικά
Εγγύηση-
ΧώραΚΙΝΑ