Για παραγγελίες άνω των €150.00 και μέεχρι 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Η Εταιρεία

Γεια σας τερματοφύλακες !
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την προτίμηση σας που χρησιμοποιείται τα προϊόντα μας . Η συμμετοχή σας στις προηγούμενες σεζόν - συλλογές της RG ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακές και κάθε μέρα όλο και πιο πολύ τερματοφύλακες μικροί η μεγάλοι , ερασιτέχνες η επαγγελματίες σε όλο των κόσμο εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας για την άνεση και την ασφάλεια που τους προσφέρουμε .
Η ασφάλεια που προσφέρουν τα γάντια μας κάνει τους τερματοφύλακες ευτυχισμένους , έχουν την πλήρη αίσθηση της επαφής με την μπάλα χωρίς να καταπονούν τα άκρα τους και αυτό είναι που κάνει την εταιρεία μας την RG πιο ξακουστή και πιο μεγάλη !
Με αυτή την νέα μας συλλογή θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε 3 βασικά και σημαντικά πράγματα ,τον φανταστικό σχεδιασμό , την απόλυτη εφαρμογή και το ιδανικό κράτημα της μπάλας ! Με αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η νέα μας συλλογή θα είναι πλήρες επιτυχημένη , με τέλεια εφαρμογή και εντυπωσιακό κράτημα .
Ξέρουμε πως νιώθετε και αισθάνεστε ο καθένας σας και είμαστε απολύτως σίγουρη ότι θα απολαύσετε και θα αγαπήσετε αυτή την νέα μας συλλογή .
Επίσης Γεννηθήκαμε τερματοφύλακες και θα είμαστε τερματοφύλακες σε όλη την ζωή μας .
Born to be a keeper !
RG Goalkeeper Gloves Greece ! ΖΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ