Για παραγγελίες άνω των €150.00 και μέεχρι 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Ζυγαρία Smart με Λιπομέτρηση AMILA FITBODY 5

Ζυγαρία Smart με Λιπομέτρηση AMILA FITBODY 5
  • Κατασκευαστής: AMILA
  • Κωδικός Προϊόντος: 95361
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 23,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 19,27€

Η AMILA FitBody5 δεν είναι μια απλή ζυγαριά, καθώς μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους σωματικούς σου στόχους με τις πολλές μετρήσεις που προσφέρει. Εκτός από την μέτρηση του βάρους, μετράει το σωματικό σου λίπος, τα επίπεδα ενυδάτωσης, τον δείκτη μάζας σώματος, το βασικό μεταβολισμό και άλλα πολλά. Κατέβασε την εφαρμογή «MovingLife» που είναι διαθέσιμη τόσο για iOS και Android, και όλες οι πληροφορίες θα αρχειοθετούνται στην συσκευή σου.

Πολλές Σωματικές Ενδείξεις Στα Πόδια Σου

Είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθείς τα αποτελέσματα της προπόνησης σου τακτικά, τόσο τα ορατά όσο και τα «αόρατα». Στην δεύτερη κατηγορία η AMILA FitBody5 θα γίνει ο σύμμαχος σου καθώς θα κάνει τις μετρήσεις που δεν είναι ορατές. Πρώτα κατέβασε την εφαρμογή «MovingLife» στο κινητό σου, και συνδέσου με την ζυγαριά προκειμένου η ζυγαριά να μπορεί κάνει όλες τις μετρήσεις. Αφού ζυγιστείτε ανοίξτε την εφαρμογή και δείτε τις μετρήσεις όπως: Σωματικό λίπος, σπλαχνικό λίπος, υποδόριο λίπος, σωματικό νερό, μυϊκή μάζα, οστική μάζα, πρωτεΐνη, σωματική ηλικία, δείκτης σωματικής μάζας, BMR | AMR. Το καλύτερο η εφαρμογή θα κρατάει τα δεδομένα για να μπορείτε να βλέπετε μέσω γραφημάτων την πορεία σας διαχρονικά.

Ακρίβεια και Υψηλή Ποιότητα

Η AMILA FitBody5 είναι κατασκευασμένη από κορυφαίας ποιότητα υλικά. Η επιφάνεια είναι από Tempered Glass 6 χιλιοστών. Το μέγιστο βάρος χρήστη είναι 180 κιλά ενώ η μέτρηση βάρους είναι ανά 50g, κάτι που αυξάνει την ακρίβεια της στις μετρήσεις.


Λοιπά Χαρακτηριστικά:0
Χαρακτηριστικά
Εγγύηση-
ΧώραΚΙΝΑ