Για παραγγελίες άνω των €150.00 και μέεχρι 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Ζυγαρία Smart με Λιπομέτρηση AMILA FITBODY 10 PRO

Ζυγαρία Smart με Λιπομέτρηση AMILA FITBODY 10 PRO
  • Κατασκευαστής: AMILA
  • Κωδικός Προϊόντος: 95362
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 42,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 34,60€

Η AMILA FitBody10 Pro δεν είναι μια απλή ζυγαριά, καθώς μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους σωματικούς σου στόχους με τις πολλές μετρήσεις που προσφέρει. Εκτός από την μέτρηση του βάρους, μετράει το σωματικό σου λίπος, τα επίπεδα ενυδάτωσης, τον δείκτη μάζας σώματος, το βασικό μεταβολισμό και άλλα πολλά. Κατέβασε την εφαρμογή «MovingLife» που είναι διαθέσιμη τόσο για iOS και Android, και όλες οι πληροφορίες θα αρχειοθετούνται στην συσκευή σου.

Πολλές Σωματικές Ενδείξεις Στα Πόδια Σου

Είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθείς τα αποτελέσματα της προπόνησης σου τακτικά, τόσο τα ορατά όσο και τα «αόρατα». Στην δεύτερη κατηγορία η AMILA FitBody10 Pro θα γίνει ο σύμμαχος σου καθώς θα κάνει τις μετρήσεις που δεν είναι ορατές. Πρώτα κατέβασε την εφαρμογή «MovingLife» στο κινητό σου, και συνδέσου με την ζυγαριά προκειμένου η ζυγαριά να μπορεί κάνει όλες τις μετρήσεις. Αφού ζυγιστείτε ανοίξτε την εφαρμογή και δείτε τις μετρήσεις όπως: Σωματικό λίπος, σπλαχνικό λίπος, υποδόριο λίπος, σωματικό νερό, μυϊκή μάζα, οστική μάζα, πρωτεΐνη, σωματική ηλικία, δείκτης σωματικής μάζας, BMR | AMR. Το καλύτερο η εφαρμογή θα κρατάει τα δεδομένα για να μπορείτε να βλέπετε μέσω γραφημάτων την πορεία σας διαχρονικά.

Πολύ Υψηλή Ακρίβεια και Ποιότητα

Η AMILA FitBody10 Pro είναι κατασκευασμένη από κορυφαίας ποιότητα υλικά. Η επιφάνεια είναι από Tempered Glass 6 χιλιοστών. Το μέγιστο βάρος χρήστη είναι 180 κιλά ενώ η μέτρηση βάρους είναι ανά 10g για 10 κιλά και 50g από 10Kg μέχρι 180Kg, κάτι που αυξάνει την ακρίβεια της στις μετρήσεις. Οι μετρήσεις στην AMILA FitBody10 Pro είναι υψηλής ακρίβειας καθώς γίνονται μέσω του ολοκληρωμένου κυκλώματος με την χρήση επιπλέον αισθητήρων στα χέρια. Πιάστε την χειρολαβή (που περιλαμβάνει και την οθόνη LED) ακουμπώντας τους αισθητήρες, τεντώστε τα χέρια και κρατήστε την με τέτοιο τρόπο ώστε η γωνία που σχηματίζουν τα χέρια σας με το σώμα σας να είναι 45 ο


Λοιπά Χαρακτηριστικά:> Διαβάθμιση: Μέχρι 10Kg ανά 10g, απο 10Kg μέχρι 180Kg ανά 50g //
Χαρακτηριστικά
Εγγύηση-
ΧώραΚΙΝΑ