Για παραγγελίες άνω των €150.00 και μέεχρι 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Γάντια Τερματοφύλακα - Snaga FS 2023/24

-7% τερματοφυλακα - γαντια - προιοντα rg - Snaga FS 2023/24 Γάντια Τερματοφύλακα RG
  • Κατασκευαστής: RG
  • Κωδικός Προϊόντος: Snaga FS 2023/24
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Ημέρες
  • 70,00€
  • 64,95€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 52,38€

Διαθέσιμες Επιλογές

Είμαστε πολύ περήφανοι που παρουσιάζουμε τη νέα μας σειρά SNAGA FS ? Σειρά για Ενήλικες και Παιδιά. Για τη σειρά ενηλίκων σε RG και για πρώτη φορά, χρησιμοποιούμε αφαιρούμενο μοντέλο αρνητικής κοπής. Η εφαρμογή είναι εξαιρετική, με εξαιρετική επένδυση και με τις εσωτερικές ραφές του τώρα διαθέσιμες με τη μέθοδο Ergonomic Bio Fit που παρέχει περισσότερο έλεγχο στην μπάλα και ευέλικτες κινήσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Επίσης, μετά από μακρά έρευνα και ανάπτυξη, διαθέτουμε τώρα για αυτό το μοντέλο την Τέλεια εύκολη είσοδο: Εύκολη πρόσβαση κατά την είσοδο στη μανσέτα, ο πιο γρήγορος τρόπος για να εισάγετε τα κόκκαλα σε χρόνο μηδέν για γάντια προστασίας δακτύλων. Εκτός από το νέο κλείσιμο με διπλό ελαστικό λουράκι δίνουν σε αυτό το μοντέλο την καλύτερη σταθερότητα στην περιοχή του καρπού.
Αυτή η νέα ΣΕΙΡΑ SNAGA FS τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά προσφέρει τη νέα μας ολοκαίνουργια παλάμη λατέξ RG Dynami H-S 3,5+3 mm, που προσφέρει εξαιρετική ισορροπία μεταξύ πρόσφυσης και αντοχής για οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες 

Κόψιμο: ΑΡΝΗΤΙΚΟ Το πιο σφιχτό κόψιμο στο χέρι προσφέρει ως αντάλλαγμα μεγαλύτερη ευαισθησία στα δάχτυλα όταν μπλοκάρετε την μπάλα. Με τις εσωτερικές ραφές του τώρα διαθέσιμες με τη μέθοδο Ergonomic Bio Fit που παρέχει περισσότερο έλεγχο στην μπάλα και ευέλικτες κινήσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Backhand: Φυσικό καουτσούκ ανοιχτής κυψέλης Eva zone υψηλής απόδοσης που συνδυάζεται με πολλά υφάσματα. Επαναστατική λύση για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή αναπνοή και υψηλή ελαστικότητα. Το EVO Zone είναι το αποτέλεσμα της εφαρμογής τεχνολογίας αιχμής για την άνεση. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι: Ελαστική επένδυση Αναπνευσιμότητα Ελαστικότητα Βιωσιμότητα ΒΙΟΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ & ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ. Το EVO Zone επιτρέπει υψηλότερα επίπεδα διαπερατότητας υδρατμών με την ίδια ικανότητα θερμικής αντίστασης, με αποτέλεσμα ανώτερη θερμική άνεση. Γραφικά εξάχνωσης με τα μοναδικά χρώματα και τη ζωντανή αντίθεση. Ζώνη Προστασίας Δακτύλων με προσαρμοσμένη δυνατότητα αφαίρεσης με μεμονωμένες ράχες. Η δύναμη στα δάχτυλά σας με επιπλέον εύκαμπτα προστατευτικά σε κάθε δάχτυλο μειώνει αποτελεσματικά τον κίνδυνο τραυματισμού, με την τελευταία σχεδίαση της προστασίας των δακτύλων να έχει τη μοναδική ικανότητα να έχει θέσεις κάμψης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ακούσιες υπερβολικές τεντώσεις. Η Soft Injected Punch Zone με μοναδικά αντικείμενα φτιαγμένα σε νέο 3D βοηθά στην εκτόνωση του υψηλού αντίκτυπου, μαζί με αυτό που βοηθά τους τερματοφύλακες να χτυπούν την μπάλα με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.


Παλάμη: Η ολοκαίνουργια παλάμη λατέξ RG Dynami H-S 3,5+3 mm σας προσφέρει μεγάλη αντοχή στην τριβή, εξαιρετική πρόσφυση ΚΑΙ επιπλέον απορρόφηση κραδασμών. Αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ισπανία για εξαιρετικές επιδόσεις στις περισσότερες από τις συνθήκες, ικανότητα να πιάνει την μπάλα σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις του τερματοφύλακα. Το επιπλέον στρώμα κουκκίδων βοηθά στην προστασία της αρχικής επιφάνειας της παλάμης και δίνει την ικανότητα να παρέχει έλεγχο σε δύσκολες συνθήκες.

Καρπός και κλείσιμο: Τέλεια εύκολη είσοδος: Εύκολη πρόσβαση κατά την είσοδο στην περιχειρίδα, ο πιο γρήγορος τρόπος για να εισάγετε γάντια χωρίς χρόνο για γάντια προστασίας δακτύλων. Επίσης, αυτό το μοντέλο διαθέτει νέο διπλό λάστιχο για καλύτερη ρύθμιση και σταθερότητα της περιοχής του καρπού.


Διαθέσιμο μέγεθος 8-9-10-11

 

Ετικέτες: τερματοφυλακα, γαντια, προιοντα rg, ΓΑΝΤΙΑ, ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ, RG