Για παραγγελίες άνω των €150.00 και μέεχρι 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Γάντια Τερματοφύλακα - Snaga FS Kids 2023/24

-8% παιδικα - τερματοφυλακα - γαντια - προιοντα rg - Snaga FS Kids 2023/24 RG Παιδικά Γάντια Τερματοφύλακα
  • Κατασκευαστής: RG
  • Κωδικός Προϊόντος: Snaga FS Kids 2023/24
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Ημέρες
  • 60,00€
  • 54,95€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 44,31€

Διαθέσιμες Επιλογές

 

Όσον αφορά τη σειρά Kids, έχουμε αναπτύξει το SNAGA FS με επίπεδη κοπή ημι-ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Αυτή η Μοναδική μέθοδος έχει υιοθετηθεί για να βοηθήσει τους νεότερους τερματοφύλακες με τις εσωτερικές ραφές του backhand πιο σφιχτές και από την μπροστινή παλάμη την επίπεδη θετική βελονιά του. Αυτό βοηθά τους παίκτες να έχουν περισσότερο έλεγχο στην μπάλα και να αποφεύγουν περιττές εκτροπές. Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για μικρά παιδιά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης, σε αυτό το μοντέλο προσφέρουμε τη νέα ανάπτυξη Perfect Easy Entry με νέο ελαστικό λάτεξ για την πιο εύκολη είσοδο του χεριού και το πιο σταθερό κλείσιμο για τα παιδιά.

Αυτή η νέα ΣΕΙΡΑ SNAGA FS τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά προσφέρει τη νέα μας ολοκαίνουργια παλάμη λατέξ RG Dynami H-S 3,5+3 mm, που προσφέρει εξαιρετική ισορροπία μεταξύ πρόσφυσης και αντοχής για οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες

Κόψιμο: Ημι-ΑΡΝΗΤΙΚΟ με Επίπεδη κοπή Η μοναδική μέθοδος έχει υιοθετηθεί για να επιτρέπει στους νεότερους τερματοφύλακες Με τις εσωτερικές ραφές του backhand πιο σφιχτές και από την μπροστινή παλάμη του την επίπεδη θετική βελονιά. Βοηθά τους παίκτες να έχουν περισσότερο έλεγχο στην μπάλα και να αποφεύγουν την περιττή απόξεση, για τα μικρά παιδιά τις ιδανικές του κινήσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Backhand: Επαναστατική λύση από πολυεστέρα με υψηλή αναπνοή και είναι το αποτέλεσμα της εφαρμογής τεχνολογίας αιχμής για άνεση ενώ παίζετε σε διαφορετικές συνθήκες. Γραφικά εξάχνωσης με τα μοναδικά τους χρώματα και τη ζωντανή αντίθεση. Fix Finger Protection Zone: Η δύναμη στα δάχτυλά σας με επιπλέον εύκαμπτα προστατευτικά σε κάθε δάχτυλο μειώνει αποτελεσματικά τον κίνδυνο τραυματισμού, με τον πιο πρόσφατο σχεδιασμό προστασίας των δακτύλων να έχει τη μοναδική ικανότητα να έχει θέσεις ελαστικότητας κατά τη διάρκεια το παιχνίδι και η ακούσια υπερένταση. Η Soft Injected Punch Zone με μοναδικά αντικείμενα φτιαγμένα σε νέο 3D βοηθά στην εκτόνωση του υψηλού αντίκτυπου, μαζί με αυτό που βοηθά τους τερματοφύλακες να χτυπούν την μπάλα με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.


Παλάμη: Η ολοκαίνουργια παλάμη λατέξ RG Dynami H-S 3,5+3 mm σας προσφέρει μεγάλη αντοχή στην τριβή, εξαιρετική πρόσφυση και επιπλέον απορρόφηση κραδασμών. Αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ισπανία για εξαιρετικές επιδόσεις στις περισσότερες από τις συνθήκες, ικανότητα να πιάνει την μπάλα σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις του τερματοφύλακα. Το επιπλέον στρώμα κουκκίδων βοηθά στην προστασία της αρχικής επιφάνειας της παλάμης και δίνει την ικανότητα να παρέχει έλεγχο σε δύσκολες συνθήκες.


Καρπός και κλείσιμο: Τέλεια εύκολη είσοδος: Εύκολη πρόσβαση κατά την είσοδο στην περιχειρίδα, ο πιο γρήγορος τρόπος για να εισάγετε γάντια ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ χωρίς χρόνο για γάντια προστασίας δακτύλων. Επίσης, αυτό το μοντέλο διαθέτει νέο κλείσιμο από λάτεξ MIXED Elastic για καλύτερη προσαρμογή και σταθερότητα της περιοχής του καρπού.


Διαθέσιμο μέγεθος 4-5-6-7
 

Ετικέτες: παιδικα, τερματοφυλακα, γαντια, προιοντα rg, ΓΑΝΤΙΑ, ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ, RG